Safe-Gate az emberek biztonságáért

A Covid-19 felülírta a megszokott hétköznapokat, a munka és a társadalmi kapcsolatok átköltöztek az online térbe. Habár az újfajta ritmusnak előnyei is vannak, a korlátozások soha nem látott kihívások elé állítják az embereket és a világot. A tét hatalmas: ha jól kezeljük a helyzetet, biztonságban tudhatjuk szeretteinket, minimalizálhatjuk a gazdasági válságot és hamarabb visszakaphatjuk a szabadságunkat az élet minden területén. A Safe-Gate fertőtlenítő kapu csökkenti a vírusok és baktériumok okozta megbetegedések terjedését, amely most, a koronavírus megjelenése miatt kiemelten fontos feladatunk.

Miért éri meg beruházni?

A Safe-Gate fertőtlenítő kapu a társadalmi felelősségvállalás, valamint a cégek, intézmények, vállalatok gazdasági érdekei szempontjából is hasznos beruházás.  

 

Vegyünk például egy bevásárlóközpontot vagy egy multinacionális céget. Mindkét helyen több száz, adott esetben több ezer ember fordul meg naponta. Ahhoz, hogy a dolgozók vagy épp a vásárlók félelem nélkül, felszabadultan tartózkodjanak az adott térben, elengedhetetlen, hogy biztonságban érezzék magukat.

 

A forgalomban lévő kézfertőtlenítők használata nem praktikus, hiszen lehetetlen minden egyes személyt tetőtől talpig megszabadítani a fertőzést okozó baktériumoktól és vírusoktól. Arról nem beszélve, hogy a folyamat időigényes és sok kényelmetlenséggel jár.

A Safe-Gate fertőtlenítő kapu mindössze 5 másodperc alatt elpusztítja a ruházaton és a bőrön megtelepedő vírusok és baktériumok 95%-át. Ennek köszönhetően lehetővé teszi, hogy utazás közben, munkahelyen és egyéb közösségi térben is biztonságban legyünk, megóvjuk szeretteinket, és megakadályozzuk a további fertőzéseket, valamint csökkentsük a járvány második hullámának esélyét, illetve súlyosságát. 

A Safe-Gate fertőtlenítő kapu akkor is hasznos eleme lehet a mindennapi életnek, amikor már elérhető lesz a Covid-19 ellenszere. A téli influenzaszezon minden évben tömeges megbetegedéseket eredményez, ám a Safe-Gate használatával jelentősen csökkenthető a betegek száma. Ha pedig az emberek egészségesek maradnak, akkor minden szempontból jobban hozzájárulnak a gazdasági aktivitás megőrzéséhez.

Kényelmes és egyszerű használat

A Safe-Gate fertőtlenítő kapu minden szempontból felhasználóbarát.

 

A fülke üzemállapotát, valamint a fertőtlenítőszeres tartály töltöttségi szintjét a jelzőlámpa-oszlopon lévő kijelző mutatja.

 

A Safe-Gate kapu szoftvere kompatibilis a beléptető rendszerek képtároló- és továbbító rendszerével, így képes rögzíteni az áthaladó emberek egyéni lázmérési adatait. A normál tartományt meghaladó testhőmérséklet esetén a bejárati forgókereszt már a kapuba történő belépést is megakadályozza. 

 

Megfelelő testhőmérséklet esetén a felhasználó beléphet a Safe-Gate kabinba, ahol a rendkívüli érzékenységű szenzorok aktiválják a rendszert. A tartályban lévő fertőtlenítőszer a nagynyomású, rozsdamentes acélcsöveken, majd a porlasztó fuvókákon át szétszoródik a fülkében, ahol mindössze 5 másodperc alatt elpusztítja a ruházaton és a hajon található vírusok és baktériumok közel 80%-át. 

Felhasználási területek

Fő tulajdonságok

Egyszerű a telepítése és a használata
Könnyen mozgatható
Nagynyomású ködporlasztást végez
A porlasztott szemcsék elérnek minden felületet
Belépés és kilépés érzékelése
A lábai állíthatóak
Jelzőlámpás figyelmeztető rendszer
Különleges bevonatú fémszerkezet
IP65 védettségű elektromos rendszer
Hőmérsékletmérő-érzékelő rendszer
Beléptető rendszer szoftveréhez illeszthető

Fő jellemzői

A Safe-Gate fertőtlenítő kapu hatékonysága a működési elv egyszerűségében rejlik.

 

A Safe-Gate fertőtlenítő kapu az adott járványügyi helyzetnek megfelelően többféle fertőtlenítő folyadékkal is feltölthető. Legyen szó vírusról vagy baktériumról, a megfelelő fertőtlenítő használatával célzottan vehetjük fel a harcot a kórokozók ellen.

 

A tartályban lévő fertőtlenítőszer rozsdamentes acélcsöveken, majd porlasztó fúvókákon áthaladva kerül a Safe-Gate fülkéjébe. A nagynyomású szivattyú, valamint a csövek, csatlakozók és egyéb alkotóelemek speciális kialakítása gondoskodik a fertőtlenítőszer egyenletes eloszlásáról.

Magánvállalatok és hatósági szervezetek
Rendvédelmi és katonai egységek
 Kórházak
Repülőterek
Bevásárló központok
 Szabadidőközpontok
 Koncerthelyszínek
Könyvtárak
Iskolák, Egyetemek
 Börtönök
Gondozóintézetek

Forgalmas városrészek

 

Fekete

Piros

Fehér

 

Kék

%25E8%2593%259D%25E8%2589%25B2%2520(1)_e

Sárga

%25E9%25BB%2584%25E8%2589%25B2%2520(2)_e

Színek

Kapu adatok

Porlasztó nyílások száma

10db

Méret

120x60x215 cm

Tömeg

162 kg

Hőmérséklet mérő

Infravörös fénnyel 

Ködporlasztás módja

Atomizáló

Hőmérséklet mérő területek

Csukló, Homlok

Hőmérő pontosság

+/- 0,3C

Hozzávalók

Kézfertőtlenítő modul, Szőnyeg

Permetezési idő

5mp

Permetezési mennyiség

Normálisan 4L/óra

Fertőtlenitési tartomány

Egész test

Óránkénti teljesítmény

600 ember

Mozgathatóság

Kerekeken lehet mozgatni

Üzemi feszültség

110V/220V

Képernyő méret

17,2 cm átmérő

Tartály térfogat

20 liter

 

Kontakt

Telefonszám

+36 30 468 5824

Safe-Gate Kft
1052 Budapest, V. Bécsi utca 5.

Cégjegyzékszám: 01-09-358052

Adószám: 27938647-2-41

arrow&v
arrow&v