Mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő

Qatar%20rendes_edited.png

A Covid-19 vírus felülírta a megszokott hétköznapokat, a munka és a társadalmi kapcsolatok átköltöztek az online térbe. A korlátozások soha nem látott kihívások elé állítják az embereket és a világot. A tét hatalmas: ha jól kezeljük a helyzetet, biztonságban tudhatjuk szeretteinket, minimalizálhatjuk a gazdasági válságot és hamarabb visszakaphatjuk a szabadságunkat az élet minden területén.


A CE minősítésű mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő elpusztítja a mozgólépcsők és a mozgójárdák fogóján megtelepedő vírusok, kórokozók és baktériumok túlnyomó többségét. A berendezés által használt UV-C a Covid-19 mellett az E-coli, a staphylococcus, a candida és az influenzát okozó vírusok ellen is  nagymértékben hatékony.

Miként segíti a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő a vírus elleni küzdelmet?

A prognózisoknak megfelelően sajnos valóban elért minket a Covid-19 második hulláma. A nyári hónapok viszonylagos könnyítései után a helyzet most rosszabb, mint tavasszal volt. A megbetegedések száma drasztikus növekedést mutat. Mivel a nyirkos, hűvös őszi-téli időszak egyébként is kedvez a vírusoknak, nem kérdés, hogy járványügyi szempontból megterhelő időszak előtt állunk. Oltóanyag és gyógyszer híján elengedhetetlen, hogy mindannyian felelősségteljesen kezeljük a helyzetet, és megtegyük a szükséges óvintézkedéseket a vírus terjedése ellen.

 

A hétköznapok során lényegében elkerülhetetlen a mozgólépcsők használata. Ha pedig fellépünk a mozgólépcsőre, szinte biztosan megkapaszkodunk a korlátban. Amikor a kezünk hozzáér a szalaghoz, amit előttünk több ezer másik ember is megfogott, a kórokozók a bőrünkhöz tapadnak. Ha ezt követően megérintjük az arcunkat vagy a szemünket, szabad utat biztosítunk a vírus terjedésének. A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő biztos megoldást jelent erre a problémára!


A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő nem csak abban segíthet, hogy csökkentsük a járvány második hullámának súlyosságát, hanem abban is, hogy a bevezetett korlátozások a lehető legkevésbé akadályozzák a mindennapi életünket. Az UV-C sugaraknak köszönhetően a mozgólépcső fertőtlenítő nagymértékben elpusztítja a mozgólépcső szalagon megtelepedő vírusokat és kórokozókat. A szalagkorlát fertőtlenítő használatával a bevásárlóközpontokban, a metró hálózatban, valamint a reptereken is minimalizálhatjuk a vírus terjedését.

Miért éri meg beruházni a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítőbe? 

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő használata gazdasági és társadalmi szempontból is közös érdekünk.  

 

Vegyünk például egy bevásárlóközpontot vagy egy forgalmas metróállomást. Mindkét helyen több ezer ember fordul meg naponta. A vásárlók és az utasok biztosan használják a mozgólépcsőt, amelynek fogódzkodója kiváló táptalaj a különféle baktériumoknak és vírusoknak. Jóllehet nem életszerű, hogy a mozgólépcső használatát követően az emberek azonnal fertőtlenítsék a kezüket, szinte borítékolható, hogy valami miatt az arcukhoz vagy a szemükhöz nyúlnak.

 

A koronavírus elleni védekezés egyik kiemelkedő eszköze lehet a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő, amely elpusztítja a korláton megtelepedő kórokozók 99.99%-át, így utazás közben és a bevásárlóközpontokban is nagyobb biztonságban lehetünk. Használatával nagyobb esélyünk van arra, hogy az aggasztó mértékű megbetegedések ellenére is elkerülhessük a szigorúbb korlátozások vagy a karantén újbóli bevezetését. Mindez nem csupán az emberek fizikai- és mentális egészsége, hanem a gazdaság működtetése szempontjából is rendkívül fontos.

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő akkor is hasznos eleme lehet a mindennapi életnek, amikor már elérhető lesz a Covid-19 ellenszere. A téli influenzaszezon minden évben tömeges megbetegedéseket eredményez, ám a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő jelentősen csökkentheti a betegségek terjedését. Ha pedig az emberek egészségesek maradnak, akkor minden szempontból jobban hozzájárulnak a gazdasági aktivitás megőrzéséhez.

 

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő: egyszerű és hatékony működés

A rozsdamentes acélból készült mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő UV-C sugarak segítségével fertőtleníti a mozgólépcső szalagját, és nagymértékű hatékonyságot ígér. A szerkezet működési elve rendkívül egyszerű. 

 

A fertőtlenítő gép folyamatosan fertőtleníti a felgördülő mozgólépcső szalagot, így az utasok szinte teljes egészében fertőtlenített kapaszkodókat foghatnak meg. 

 

Mindezen felül, a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő a balesetvédelmi kritériumoknak is tökéletesen megfelel. Mivel a szerkezetet a mozgólépcső szalag legalsó részéhez kell illeszteni, a mozgólépcső rendeltetésszerű használata mellett a szalagkorlát fertőtlenítő üzemeltetése teljesen biztonságos. 

%C3%9Atmutat%C3%B3_edited.png
sz%C3%83%C2%A9p_szalag_edited.png

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő környezetbarát

 

A nagyfokú hatékonyság mellett a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy működéséhez elegendő a mozgólépcső mozgási energiája. A szerkezetet egyszerűen csak a megfelelő helyre kell illeszteni, és máris használható!

Tegye egyedivé a szalagkorlát-fertőtlenítőt saját logójával!

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő gépen akár céges logó is feltüntethető, ez azonban minden esetben külön egyeztetést igényel. Amennyiben szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, kérem, küldjön üzenetet!

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő a világ számos pontján bizonyított

 

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő a világ számos pontján bizonyította hatékonyságát, többek között például Dél-Koreában, Kínában, Szingapúrban, Tajvanon vagy az Amerikai Egyesült Államokban. 

A Mozgólépcső-szalagkorlát 

fertőtlenítő legfontosabb tulajdonságai

  • Egyszerű telepítés és használat

  • Nem igényel külön áramforrást

  • UV-C segítségével fertőtlenít

Kiknek ajánljuk a mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítőt?

A mozgólépcső-szalagkorlát fertőtlenítő ideális bevásárlóközpontok, metróállomások, repülőterek és szórakoztató központok számára, valamint minden olyan területen, ahol mozgólépcső működik.  A megfelelő higiéniai előírások betartása mellett hosszú távon a szalagkorlát-fertőtlenítő használata is hozzájárulhat ahhoz, hogy az emberek nagyobb biztonságban legyenek utazás, vásárlás vagy épp szórakozás közben. 

Qatar%20rendes_edited.png